Головна » Статті » Цікаві статті

Рецепт дріжджового тіста
   Рецепт дріжджового тіста на пиріжки, батон чи чебуреки:

- три банки півлітрових муки
- 0,5 л води
- 50 г дріжджів розведених трьома ст.ложками цукру
- три ст.ложки олії
- 1,5 чайних ложки солі
   Все замісити, поставити в кульок "маєчку" в холодильник не менше ніж на 2 години. В кульку завязати тільки ручки і розмістити так, щоб було місце, бо тісто росте.
Категорія: Цікаві статті | Додав: Vavaliant (01.11.2010) | Автор: Зварич Світлана Степанівна
Переглядів: 2670 | Теги: тісто, дріжджі, пиріжки | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: