Головна » 2009 » Квітень » 27 » Як сховатись від "Візиря"
10:30
Як сховатись від "Візиря"
Через півроку після нововведень штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху сьогодні на ринку з'явилося ряд пропозицій для водіїв як технічно уникнути фіксації порушення. Зокрема, українським водіям пропонується:
1)спрей для номерного знака;
2)світодіодна рамка;
3)рамка-шторка з пультом дистанційного управління;
4) спеціальна ультратонка лєнта;
5)антирадар.


Найдешевшим варінтом є спрей для номерного знака, вартість якого складає орієнтовно 350 грн. За словами реалізаторів, декілька разове напилення цього прозорого засобу спотворює зображення самого номера при його фіксації фото чи відеокамерою.

Світодіодна рамка також спотворює зображення номерного знака завдяки інфрачервоним випромінювачам. Вартість такої рамки складає до 1000 грн.

Спеціальна ультратонка лєнта для номерного знака стане перешкодою для ідентифікації номерного знака всіма видами фотофіксуючого обладнання. Вартість приблизно 1000 грн. за комплект.

Рамка-шторка з пультом дистанційного управління дозволяє водію безпосередньо з місця управління прикрити номерний знак. Вартість такої рамки більше 3000 грн.

Одним з найефективніших і найдорожчих засобів залишається для водіїв сучасні антирадари. Вартість яких коливається в діапазоні від 250 до до 1500 дол. США.

Джерело: http://pravda.if.ua
Переглядів: 365 | Додав: Vavaliant | Теги: визир | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
1 Vavaliant  
0
smile wacko wink biggrin cool

Ім`я *:
Email *:
Код *: