Головна » 2009 » Квітень » 27
Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає безперспективним повернення в політику радника прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Тігіпка.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії ТВі 26 квітня, повідомляють Українські новини.

"Він пішов від Януковича, він пішов у найважчу хвилину, і з'явився там, де з'явилася маржа, тобто з'явився у владі при Тимошенко. Яка мотивація його була приходу у владу - це його питання, це його право, зрештою, але я думаю, що Сергій тим самим перекреслив собі які-небудь політичні перспективи", - сказав Шуфрич.

При цьому він вважає, що можливе висування Тігіпком своєї кандидатури на виборах президента буде спрямоване в першу чергу на зниження рейтингів лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

"Якщо він буде балотуватися в президенти, його інакше як штрейкбрехера, такого троянського коня для Януковича сприймати не можна, а тут люди розберуться дуже швидко", - сказав депутат.

У зв'язку з ... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: Vavaliant | Дата: 27.04.2009 | Коментарі (0)

Губернатор Івано-Франківщини 38-річний Микола Палійчук свої річні доходи оцінює у 160 тис. грн.
Це річна зарплата керівника області. Палійчук має автомобіль ”хонда” і триповерховий будинок у селищі Ворохта Яремчанської міської ради. Жив там, коли працював міським головою Яремчі.
Після призначення губернатором разом із дружиною Наталею та трьома дітьми перебрався до Івано-Франківська. Винаймає 4-кімнатну квартиру у своєї сестри Лілії, вона — приватний нотаріус у місті Надвірна.
— У кожної людини має бути момент, коли вона зрозуміє, що їй усього вистачає, — розповідає Микола Палійчук. — Вважаю себе забезпеченим, і з цього щасливий. Колись свій бізнес починав із кредитів, тоді у 1996 році давали під 60 відсотків. Тепер справу передав жінці. Чому орендую квартиру? Якщо моя владна кар’єра в Івано-Франківську продовжиться, то, думаю, ми її у сестри викупимо.
Наталя Палійчук — приватний підприємець. Вона продовжує розпочату чоловіком справу: курирує мережу про ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Vavaliant | Дата: 27.04.2009 | Коментарі (0)

За результатами кампанії з декларування доходів громадян за 2008 рік, яка закінчилася 1 квітня, в Івано-Франківську налічується шестеро офіційних мільйонерів.

«В Україні бути легальним мільйонером, – поділився клопотами з журналістом “ГК” один “нелегал”, – невигідно – занадто великі податки доводиться платити і відразу виникає інтерес до твоєї персони у кримінального світу»... Згідно з попередніми результатами кампанії з декларування доходів громадян за 2008 рік, яка закінчилася 1 квітня, в Івано-Франківську налічується шестеро офіційних мільйонерів.

В обласному центрі Прикарпаття вперше офіційні мільйонери були зареєстровані у 2003 році. Тоді їх було п’ятеро. Але вже в 2004 та в 2005 роках вони, наче справжні “ілюзіоністи”, просто щезли. В деклараціях найбагатших людей міста задекларована сума коливалася від 200 до 600 тис. грн. В 2006-му мільйонери знову “засвітилися”. Таких було аж два. У 2007 році вималювалася п’ятірка.
В минулому році, як і ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Vavaliant | Дата: 27.04.2009 | Коментарі (0)

Через півроку після нововведень штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху сьогодні на ринку з'явилося ряд пропозицій для водіїв як технічно уникнути фіксації порушення. Зокрема, українським водіям пропонується:
1)спрей для номерного знака;
2)світодіодна рамка;
3)рамка-шторка з пультом дистанційного управління;
4) спеціальна ультратонка лєнта;
5)антирадар.


Найдешевшим варінтом є спрей для номерного знака, вартість якого складає орієнтовно 350 грн. За словами реалізаторів, декілька разове напилення цього прозорого засобу спотворює зображення самого номера при його фіксації фото чи відеокамерою.

Світодіодна рамка також спотворює зображення номерного знака завдяки інфрачервоним випромінювачам. Вартість такої рамки складає до 1000 грн.

Спеціальна ультратонка лєнта для номерного знака стане перешкодою для ідентифікації номерного знака всіма видами фотофіксуючого обладнання. Вартість приблизно 1000 грн. за комплект.

Рамка-шторк ... Читати далі »
Переглядів: 365 | Додав: Vavaliant | Дата: 27.04.2009 | Коментарі (1)