Головна » 2009 » Травень » 06
У Міністерстві внутрішніх справ України заперечують інформацію про конфлікт за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який начебто мав місце в аеропорту Франкфурта (Німеччина).

Як повідомили УНІАН у Департаменті зв’язків з громадськістю міністерства, 4 травня делегація МВС запізнилась у транзитній зоні аеропорту Франкфурта на літак німецької авіакомпанії "Люфтганза", представники якої відмовились брати на борт українську делегацію.

Через непорозуміння члени делегації прийняли рішення летіти наступним літаком, але "ніяких наручників, ніякого нетверезого конфлікту, як стверджують окремі ЗМІ, не було".

Також у ДЗГ МВС зауважили, що через цей прикрий інцидент не було порушено порядок офіційних зустрічей у Сеулі, куди прямувала українська делегація.

Як підкреслили в ДЗГ, станом на вівторок, 5 травня, міністр Луценко провів зустріч із прем’єр-міністром Кореї, а також з міністром громадської адміністрації та безпеки цієї країни.

Під час цієї зустрічі ... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: Vavaliant | Дата: 06.05.2009 | Коментарі (0)

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп’яніння затримали після сутички з правоохоронцями.

Про це пише німецька газета "Bild", передає "Німецька хвиля".

За інформацією видання, Луценка із його 19-річним сином Олександром через неадекватну поведінку не пропустили на борт літака, який о 18:15 вилітав у рейс до Сеула.

"Українці вчинили сварку із правоохоронцями, грубо лаялися, кидали у них своїми мобільними телефонами і билися", - пише видання. 

Поліції довелося викликати підкріплення і застосувати силу. 

Як повідомляється, особливо агресивно поводився син міністра. На нього навіть вдягнули наручники. 

У відділку у Луценка-молодшого зафіксували вміст алкоголю у три проміле. Міністру вдалося уникнути тесту на алкоголь, пред’явивши дипломатичний паспорт, пише газета. 

Близько опівночі до відділку п ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: Vavaliant | Дата: 06.05.2009 | Коментарі (0)