Головна » 2009 » Травень » 07
Представник МВС України в Німеччині Сергій Дятлов спростовує інформацію німецької газети "Більд" про нібито неадекватну поведінку міністра Юрія Луценка і членів делегації МВС у аеропорту Франкфурта при посадці в літак, що слідував у Сеул.

Про це він заявив, коментуючи відповідну інформацію, поширену українськими та іноземними ЗМІ.

"Те, що написано, абсолютно не відповідає дійсності", - запевнив Дятлов.

Він зазначив, що особисто брав участь у вирішенні непорозуміння, що виникло при посадці української делегації в літак авіакомпанії "Люфтганза". 

"Там (в аеропорту) - величезний термінал. Наш, український літак (також авіакомпанії "Люфтганза") трішки затримався. Крім того, в цьому терміналі - ще два проміжні пункти контролю документів", - розповів Дятлов. 

"Тому поки вони (члени делегації) їх проходили, пункт пропуску до літака вже закрили, хоча літак ще стояв на стоянці з приєднаним шлангом для заправки", - додав він.

Дятлов зазн ... Читати далі »
Переглядів: 402 | Додав: Vavaliant | Дата: 07.05.2009 | Коментарі (0)

Партія регіонів закликає прем'єра Юлію Тимошенко та президента Віктора Ющенка негайно відправити у відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це йдеться у заяві партії, поширеній прес-службою в четвер.

"Ганебний скандал, спровокований на території західної держави п’яним міністром внутрішніх справ, – це безпрецедентний випадок, який дуже негативно вплинув на імідж України в світі", - йдеться в заяві.

"Очевидно, що своє слово тут має сказати і парламент. Ганебний випадок з міністром Луценком повинен знайти відповідну оцінку Верховної Ради", - зазначається в повідомленні.

"Фракція Партії регіонів у парламенті закликає всі фракції Верховної Ради, всіх депутатів дати рішучу відсіч таким високопосадовцям, які наносять непоправної шкоди іміджу України, ганьблять нашу країну та наш народ", - наголошує прес-служба. 

Також в документі зазначається, що "випадок з українським міністром внутрішніх справ, побиття ним в стані ал ... Читати далі »
Переглядів: 344 | Додав: Vavaliant | Дата: 07.05.2009 | Коментарі (0)

Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні, були поранені чотири поліцейських.

Про це повідомив речник поліції Франкфурта-на-Майні Юрген Лінкер, передає українська служба Бі-Бі-Сі.

"Загалом транзитна територія не входить до сфери нашої відповідальності. У нас ще не було жодного випадку, коли б ми вимушені були діяти на цій території. Адже це формально навіть не територія Німеччини",- розповів він. 

"Але, зважаючи на ситуацію, яка сталася в ніч з четвертого на п’яте травня, ми вирішили за доцільне надати допомогу. Адже поранено чотирьох поліцейських", - зазначив Лінкер.

Переглядів: 390 | Додав: Vavaliant | Дата: 07.05.2009 | Коментарі (0)